Over Pour Vous

Pour Vous Parfumerie is jouw lokale Parfumerie met een breed aanbod aan parfum, verzorging en make-up. Bij Pour Vous geloven we in het voordeel van een persoonlijk karakter en daarom staan al onze beauty experts altijd voor je klaar met een persoonlijk advies. Je favoriete Pour Vous filiaal is nu nog dichterbij door het online aanbod van assortiment.

Geschiedenis Pour Vous

Circa 53 jaar geleden werd het eerste exemplaar van het magazine Pour Vous Madame uitgegeven door een drietal ondernemers. Vanuit deze organisatie is de Samenwerkende Parfumerie Bedrijven (SPB) voor zelfstandige parfumeurs opgericht. In januari 2000 ontstond er een geheel nieuwe onderneming doordat Pour Vous, de organisatie van zelfstandige ondernemers, fuseerde met de Verenigde Parfumeurs. Sindsdien is er veel veranderd. Vanaf dat moment, en nog steeds, wordt er veel energie in gestoken om de herkenbaarheid van de Pour Vous Parfumerieën voor de consument verder te vergroten.

Eind 2012 sloegen A.S Watson en Pour Vous de handen ineen om een goede formule te starten die zich richt op de wensen van de Pour Vous klant. Trots zijn wij dan ook dat op 1 september 2013 de eerste ondernemer over ging tot franchisenemer van de Pour Vous formule.

> Franchiser worden

> Vind jouw dichtstbijzijnde winkel

img_0329