Nieuws

Blog 2 Jolanda van Zazazoo.nl - Kerstshoppen bij Pour Vous

Afgelopen maandag ging ik kerstshoppen bij Pour Vous parfumerie in Panningen. Superleuk natuurlijk, want shoppen doe ik graag! Dit keer was het speciaal voor manlief. Vandaag vertel ik je wat meer over het shoppen bij Pour Vous en natuurlijk wat ik gekocht heb.
 
 
KERSTSHOPPEN!
Als je me via instagram volgt weet je het inmiddels al, want maandag was ik op mijn stories actief tijdens mijn bezoek aan Pour Vous. Volg je Pour Vous eigenlijk al op Facebook en Instagram? Daar kun je mij namelijk ook telkens spotten als er iets nieuws is! Omdat het niet heel dichtbij in de buurt is kom ik er vrijwel nooit, dus dit was de eerste keer. En wat was ik verrast! Als je komt aanlopen zie je al een mooi versierde winkel en eenmaal met één voet binnen weet je dat je niet snel meer buiten bent.
 
Panningen ingang

Panningen kerstboom

Panningen Chanel lint


Bij binnenkomst stond er al een fijne kerstboom met CHANEL lintjes in. Je stapt meteen binnen in de wereld van beauty! Denk aan heerlijke geurtjes, maar ook verzorging.
 
 
Panningen binnen

Panningen ingang binnen

Panningen Pour Vous

 
Als ik ergens voor het eerst ben loop ik altijd eerst een rondje om te kijken wat ze aanbieden. Dat deed ik nu natuurlijk ook, want als het om beauty gaat ben ik altijd erg nieuwsgierig en word ik al snel enthousiast van mooie dingen. Zeker nu in de kerstperiode, want dan is alles zo mooi versierd en heerst er een heerlijke sfeer in de winkels.
 
 
Panningen make-up

 
Achter in de winkel is een grote make-up hoek met merken als CHANEL, Dior, Lancôme, Clinique etc. Alles ziet er superluxe uit en in het midden staan drie stoelen met spiegels. Hier kun je opgemaakt worden en make-upadvies krijgen. Dat is natuurlijk heel erg fijn wanneer je twijfels hebt of gewoonweg even niet weet wat je zoekt.
 
 
Panningen make-up wand
 
Wat make-up betreft hebben ze bij Pour Vous ontzettend veel moois. Pour Vous staat bekend om hun luxe uitstraling en daar horen natuurlijk luxe merken bij. Het fijne van Pour Vous is dat de beauty experts altijd klaarstaan om je goed advies te geven. Ook dus als je twijfelt over een lipstick, kleur foundation etc.
 
 
Panningen geuren

Pour Vous geuren promotie kerst
 
Een parfumerie is geen parfumerie zonder een keuze aan heerlijke geuren. Zowel voor mannen als vrouwen hebben ze bij Pour Vous ontzettend veel. Denk aan fijne geuren als La Vie Est Belle, maar ook merken als YSL, Paco Rabanne, Narciso en veel meer! Ook hier kunnen de beauty experts je advies geven als je een geurtje zoekt. Of dat nu voor jezelf is of voor iemand anders, dat maakt niet uit. Zo zocht ik een geurtje voor manlief en heb ik me goed laten adviseren. Goed om te weten is dat er speciaal voor de kerst 25% korting is op geuren en geursets!!
 
Pour Vous Rituals

 
Naast make-up en geurtjes hebben ze ook fijne verzorging. Zo is er veel verkrijgbaar van Rituals (ben ik DOL op!!), maar is er ook o.a. de Molton Brown en andere luxe lichaamsverzorgingsmerken. Wat betreft skincare zijn merken als Biotherm, Estee Lauder en Clarins heel erg fijn! Ik mocht een cadeau uitzoeken voor €50,- en dat was zo makkelijk nog niet. Zo kun je meerdere mooie items van Rituals kiezen als kerstcadeau (Rituals doet het altijd goed onder de boom!), maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie geur. Het hangt een beetje van de ontvanger af wat je wilt. In mijn geval koos ik voor mijn man dus een geur. Wil je voor een budget van €50,- een cadeau voor jezelf en je wederhelft kopen? Ga dan voor bijvoorbeeld Chopard WISH of een fijne geur van Jil Sander.
 
Mijn cadeau is mooi ingepakt en staat momenteel al onder de kerstboom te pronken. Ik ben uiteindelijk voor een heerlijke geur gegaan, een niche geur, namelijk Miller Harris Ètui Noir. Deze kost €90,-, dus ik heb wat bij moet cadeaubon moeten leggen. Wil je ook nog een mooi kerstcadeau shoppen voor de feestdagen? Bezoek dan een Pour Vous bij jou in de buurt! Geen idee waar dat is? Kijk dan even op de website van Pour Vous voor alle verkooppunten.